Gå direkt till innehåll
0
Varukorg
  • Totalt 0 kr
  • Moms 25% 0 kr
  • Moms 12% 0 kr
  • Moms 6% 0 kr
  • Inkl. moms 0 kr
Kontakta oss
Öppettider kundtjänst
  • Sommartider
  • 1 juli - 10 augusti
  • Måndag - Fredag
  • 08:00 - 15:00

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, alltid uppdaterade, alltid färska.

Viktor ny VD efterträder Torbjörn

Nordenta välkomnar Viktor Grell som ny VD och tackar Torbjörn för lång och trogen tjänst

Viktor Grell tillträder som ny VD och efterträder Torbjörn Hansson som efter fem år som VD, med en lång och framstående karriär i branschen, nu går i pension.

"Det har varit en ära att få leda Nordenta och vara en del av dess utveckling. Jag lämnar nu över stafettpinnen till Viktor Grell och är övertygad om att han kommer att fortsätta driva företaget framåt med stor framgång," säger Torbjörn.

Torbjörn Hansson, som började sin resa inom dentalbranschen 2006, har varit en drivande kraft bakom Nordentas framgångar sedan han tog över som VD i slutet av 2019. Under Torbjörns ledarskap har företaget genomgått en betydande tillväxt inom utrustning och utökats med en serviceorganisation, vilket har stärkt Nordentas position som en pålitlig helhetsleverantör till Sveriges tandvårdskliniker.

Viktor kommer närmast från en ledande roll på Instabox/Budbee, där han har varit med och drivit företagets expansiva tillväxt av paketskåp.Han har även en bakgrund från Kinnevik och tar med sig en gedigen erfarenhet inom ledarskap och affärsutveckling, vilket kommer att spela en central roll för Nordentas fortsatta framgång.

"Jag är mycket hedrad och entusiastisk över att få vara med och skriva Nordentas nästa kapitel. Företagets långa historia och starka position på marknaden utgör en solid grund för framtida tillväxt och nytänkande. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet och branschen i helhet för att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder" säger Viktor.

Med ny VD vid rodret ser vi på Nordenta fram emot att fortsätta bygga vidare och utveckla konceptet med uppkopplad utrustning och bredda sortimentet av dental förbrukning och möta framtidens utmaningar med förnyad energi och vision.

Här kan du läsa mer om vårt koncept med uppkopplad utrustning.

Inom kort kommer vi lansera en helt ny kategori av utrustning.

Håll ögonen öppna!