Gå direkt till innehåll
0
Varukorg
  • Totalt 0 kr
  • Moms 25% 0 kr
  • Moms 12% 0 kr
  • Moms 6% 0 kr
  • Inkl. moms 0 kr
Kontakta oss
Öppettider kundtjänst
  • Måndag - Torsdag
  • 08.00 - 16.30
  • Fredag
  • 08.00 - 16.00

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, alltid uppdaterade, alltid färska.

Vi bygger Smarta framtidssäkra kliniker

Hur jobbar din klinik i framtiden?

Framtiden är här.

Digitalisering av den dagliga verksamheten är ett faktum och ingen vill halka efter i utvecklingen. Men vilken utrustning ska man välja? Hur ska man tänka för att helheten ska bli optimal?

Vi har svaren på dessa frågor. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan framtidssäkra din klinik steg för steg.

Ring Nordentas Kundtjänst (tel. 0171 - 230 00) eller skicka intresseanmälan till info@nordenta.se.

Med vår utrustning kan du känna dig trygg med att du investerar i framtidsäkrad utrustning som är uppkopplad och uppdaterad. Utrustningen är noga utvald utifrån att den ska vara driftsäker, vara utvecklande för kliniken och ge avkastning.

Klinikstolar

Model Pro - Stolen som styrs med iPad och digitaliserar hela kliniken!

Digitalisera den dagliga verksamheten med stolen Model Pro från Diplomat Dental och få massa smarta funktioner med hjälp av Diplomat Connect-appen. Diplomat Connect är integrerat med Model Pro och hjälper till att styra och automatisera stolen och de smarta instrumenten med bara några få klick. Föreställ dig att ha en extra teammedlem vars uppgift är att memorera och ställa in även de minsta detaljerna för att göra din arbetsdag så bekväm som möjligt. Minus lönelistan. Det är precis vad Diplomat Connect-appen gör. Diplomat Connect-appen är integrerad i Model Pro och hjälper till att styra och automatisera dentalenheten och smarta instrument med bara några få tryck.

Dental Imaging Solutions

Gör ditt val av DEXIS produkter

Arvet från DEXIS extraoral Imaging går tillbaka till 1946 när den första Ortophantomograph uppfanns av professor Paatero och senare producerades i Tuusula, Finland. Vår berömda PaloDEx-fabrik levererade kontinuerligt innovation och tekniska förbättringar av Ortopantomografen under legendariska varumärken som Instrumentarium™, Gendex™ och SOREDEX™. Idag används för närvarande över 150 000 röntgenenheter i tandläkarmottagningar runt om i världen.

Från banbrytande i-CAT och OP3D som är byggd på Cone Beam CT till det handhållna NOMAD-systemet och våra robusta intelligenta DEXIS sensorer. DEXIS utvecklad och producerad i Tuusula, Finland.
Vi har hela DEXIS sortiment med flera kända varumärken som GENDEX sensorer, INSTRUMENTARIUM, FOCUS intraoral röntgen och många fler.

Autoklaver

Kvalitetsautoklav från Tuttnauer

T-Edge 10 är en kvalitétsautoklav som är supersnabb och effektiv med molnlagring och app för realtidsövervakning via iPhone.
Tillverkaren Tuttnauer är världsledande i sterillösningar för sjukvården.

Tryckluft & Sugsystem

Tyscor sugsystem - perfekt kombination i små utrymmen

VSA-system kombinerar vakuumgenerering och separering i en kompakt enhet. Oavsett om det handlar om en ny installation eller modernisering är den centrala sugningen och separeringen mer ekonomisk än torra system! På så vis minimeras exempelvis kostnaderna för extra separationsmaskiner eller undviks helt.

artnr 325364

Tandem-konceptet – En lösning med möjlighet till mer

DÜRR DENTAL kompressorer erbjuder särskilt hög framtids- och driftsäkerhet i tandemvarianten. Möjligheten till modulär uppgradering av tryckluftskompressorerna gör detta till en flexibel lösning med chans till mer kapacitet. Detta är en klar fördel med våra högpresterande dentalkompressorer eftersom de växer med kraven på din mottagning – beroende på behov och område.

Enkelt filterbyte - med VistaSoft Monitor

För att produkterna ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att byta kompressorfiltren regelbundet. För att DÜRR DENTAL-kompressorn ska hålla formen medföljer IoT-lösningen VistaSoft Monitor som hjälper till med påminnelser och enkel, transparent uppföljning av utförda inspektioner, och som kan användas både på dator och mobil.