Gå direkt till innehåll
0
Varukorg
  • Totalt 0 kr
  • Moms 25% 0 kr
  • Moms 12% 0 kr
  • Moms 6% 0 kr
  • Inkl. moms 0 kr
Kontakta oss
Öppettider kundtjänst
  • Måndag - Torsdag
  • 08.00 - 16.30
  • Fredag
  • 08.00 - 16.00

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, alltid uppdaterade, alltid färska.

Snabba fossilfria leveranser & låga priser

Vi har allt som tandvårdskliniken behöver

I vårt breda sortiment hittar du ca 20 000 dentala produkter med allt från komposit, bonding och handskar till klinikstolar, digital scanner, och 3d mikroskop. Vi har dentalt utbildad Kundtjänst och säljkår som ger råd och även kommer till din klinik för att visa produkter.

Vi erbjuder ett brett utbud av utrustning & service

I år firar vi 75 år på dentalmarknaden! Vi har under åren byggt upp ett förtroende hos kliniker över hela landet och haft förmånen att få följa många kliniker under nästan lika många år! Mycket har hänt i branschen under denna tid. För Nordenta har den största förändringen tillkommit de senaste åren. De flesta känner oss för vårt breda sortiment av dental förbrukning och att vi håller en hög servicenivå med en kompetent kundtjänst. Nu har vi höjt nivån ytterligare och kan erbjuda allt till kliniken inom utrustning.

För mer information om utrustning kontakta Nordentas säljare för utrustning eller ring Kundtjänst tel 0171-230 00

David Le Greves
Säljare utrustning
Telefon: 072 - 165 25 15
E-post: david.le.greves@nordenta.se

Maria Ia Liljedahl
Säljare utrustning
Tel: 073 - 262 10 80
E-post: maria.liljedahl@nordenta.se

Leverans nästa vardag eller samma dag - helt fossilfritt med Brings transporter

Beställningar som läggs innan kl 14:00 levereras normalt ut från vårt lager samma dag. För Stockholmsområdet finns möjlighet för leverans samma dag med expressbud mot en tilläggsavgift. Kontakta oss om det är bråttom så gör vi allt vi kan för att lösa det. Kundtjänst nås på tel 0171-230 00.

Personlig service och snabba svarstider via telefon eller chatt

För oss är personlig service viktig och slippa göra knappval för att komma fram. Hos oss får du kontakt med vår kundtjänst direkt och kan snabbt få svar på frågor och hjälp med allt ifrån din beställning till mer avancerade produktfrågor. Vår Kundtjänst är dentalt utbildade.

Stort logistikcenter med 20 000 lagerförda varor

Vårt lager och logistikcenter ligger i Sveriges närmaste stad Enköping och vi kan därför snabbt få ut leveranser till nästa dag eller till och med samma dag om du beställer innan kl 14.00 i Storstockholmsområdet.

Tandvårdsteamets bästa sortiment

Sannolikheten för att just den dentala produkt du söker ska finnas hos oss är mycket stor. Skulle produkten du söker trots allt inte finnas, kan vi hjälpa dig antingen genom att specialbeställa produkten eller erbjuda en likvärdig produkt.

Pris och hela sortimentet finns i webbutiken

För att se hela vårt sortiment behöver du inte vara kund hos oss men för att se priser behöver du ansöka om att få ett webbkonto. Har du ingen inloggning kan du ansöka om webbkonto.