Gå direkt till innehåll
0
Varukorg
  • Totalt 0 kr
  • Moms 25% 0 kr
  • Moms 12% 0 kr
  • Moms 6% 0 kr
  • Inkl. moms 0 kr
Kontakta oss
Öppettider kundtjänst
  • Måndag - Torsdag
  • 08.00 - 16.30
  • Fredag
  • 08.00 - 16.00

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, alltid uppdaterade, alltid färska.

Digitalisera din klinik med Model Pro och Diplomat Connect appen

Digitalisera din mottagning

Framtiden är här

Digitalisera den dagliga verksamheten med stolen Model Pro från Diplomat Dental och få massa smarta funktioner med hjälp av Diplomat Connect-appen.

Diplomat Connect är integrerat med Model Pro och hjälper till att styra och automatisera stolen och de smarta instrumenten med bara några få klick. Föreställ dig att ha en extra teammedlem vars uppgift är att memorera och ställa in även de minsta detaljerna för att göra din arbetsdag så bekväm som möjligt. Minus lönelistan. Det är precis vad Diplomat Connect-appen gör. Diplomat Connect-appen är integrerad i Model Pro och hjälper till att styra och automatisera dentalenheten och smarta instrument med bara några få tryck.

Det är som att cykla.

Diplomat Connect-appen är väldigt enkel att använda tack vare dess intuitiva kontroller och tydlig design fokuserad på användarupplevelsen. Allt du behöver i ditt dagliga arbete är bara ett tryck bort. Model Pro seriens stolar positioneras enkelt via Diplomat Connect App i iPaden. Du kan förprogrammera dina egna inställningar med din föredragna patientpositionering för att spara tid under behandling eller använd de förprogrammerade positionerna inklusive Trendelenburg-positionen.

Instrumentets egenskaper kan ändras på sekunder

Tack vare de intuitiva kontrollerna i Diplomat Connect App har du dina instrument redo för alla typer av användning på bara några sekunder. Och naturligtvis kan du ställa in förinställning för vart och ett av instrumenten så att det är tillgängligt när som helst.

Ergonomi möter teknik

Ergonomi spelar roll. Och eftersom vi är angelägna om att göra allt enklare för dig som tandläkare, kan Model Pros funktioner inklusive fotpedalen förprogrammeras direkt i Diplomat Connect App med bara några få tryck. Det är därför du kommer att ha lätt för att arbeta med alla stolens instrument under dina arbetsdagar.

Bemästra ljuset

Det har aldrig varit lättare att kontrollera din lampan. Ändra intensiteten för drift eller dämpat ljus med ett enda svep på surfplattans skärm.

Optimal patientkomfort

Ställ in varje liten rörelse och funktion hos Model Pro inklusive anpassad vattenpåfyllningstid eller skålrotation till en viss grad. Maximera komforten för dina patienter och för dig själv. Få Model Pro att anpassa sig till dig med Diplomat Connect App.

Mer information

Se detaljerad information om Model Pro modellerna 600 & 800 på Diplomat Dentals svenska websida eller bläddra i katalogen här nedanför.