Gå direkt till innehåll
0
Varukorg
  • Totalt 0 kr
  • Moms 25% 0 kr
  • Moms 12% 0 kr
  • Moms 6% 0 kr
  • Inkl. moms 0 kr
Kontakta oss
Öppettider kundtjänst
  • Måndag - Torsdag
  • 08.00 - 16.30
  • Fredag
  • 08.00 - 16.00

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, alltid uppdaterade, alltid färska.

Clearfil Majesty ES Flow

CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow den enda komposit du någonsin kommer att behöva.

Universella flytbara kompositer som nu finns i 3 olika nivåer av flytbarhet. Anpassad till dina behov och ger hållbara, estetiska och enkla restaureringar.

3 nivåer av flytbarhet

Överlägset enkel hantering

Designad med de bästa hanteringsegenskaperna i åtanke. Vi använder ett proprietary silankopplingsmedel för att behandla filtren. Detta och det faktum att vår komposit innehåller både submikron- och klusterfilter (0,18 um till 3,5 um), ger överlägsna hanteringsegenskaper för pastan, vilket förbättrar enkel dispensering, hantering och skulptering. CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow är en icke-klibbig komposit och tack vare den speciella designen på sprutan ger den en bubbelfri dispensering av resultat.

Mycket lätt att polera

Polering är en av de viktigaste funktionerna som krävs för sammansatta restaureringar. Påfyllningspartiklarna från CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow har utformats för att ge en hög glans och upprätthålla denna glans över tid. CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow är extremt enkel och snabb att polera med på bara några sekunder. Även genom att bara torka av ytan med en gasbindning eller bomullsrulle genomdränkt i alkohol ger en hög glansnivå. Estetik förbättras ytterligare med speciella ljusdiffusionskluster som ger enastående färganpassningsegenskaper som smälter smidigt in med tandstrukturen.

Ljusdiffusionsteknik

Ljusdiffusion avser ett materials förmåga att sprida och reflektera ljusstrålar i många olika vinklar. Kuraray Noritake Dental's Light Diffusion (LD) -teknologi i kompositer innehåller ljusspridningspartikelfyllmedel för att förbättra materialets estetiska egenskaper. Detta ger förmågan att sprida ljus i alla riktningar, på ett sätt som adaptera de naturliga tänderna och resulterar i mycket estetisk restaurering.

CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow reproducerar troget de diffusiva egenskaper genom jämn spridning av partiklarna. Den visar en högre nivå av light diffusion i de mer opaka nyanserna (dentin) och en lägre nivå i de mer genomskinliga. När det tas i bruk är slutresultatet enkelt: denna ljusdiffusion är det ultimata "verktyget" för att skapa en restaurering som anpassar sig till tandstrukturens färg utifrån den omgivande naturliga tanden.

  1. CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow
  2. 3M ESPE Filtek Supreme Ultra Flowable*
  3. Ivoclar Vivadent Tetric EvoFlow*