Din webbläsare Internet Explorer är gammal, osäker och stöds inte längre, vi rekommenderar att du byter webbläsare.

Byt till Chrome, Firefox eller Edge för en bättre upplevelse.

Upptäck American Eagles slipfria instrument

Vassaste slipfria instrumentet på marknaden!

American Eagle XP instrument


XP Technology curetter och scalers är det mest sålda slipfria instrumentet XP-teknologin är baserad på en mycket
speciell tillverkningsprocess där metallkompositionen av instrumentets yta förstärks och ger egenskaper som otroligt starkt och hållbart material. Detta bidrar till att det går att tillverka ett mycket tunnt blad som håller skärpan längre än standard instrument i rostfritt stål. Det tidsödande och bristfälliga slipningsarbetet av instrument är därmed historia. RDH Reader’s Choice “Game Changer Award” är ett utmärkt bevis på hur XP teknologins slipfria instrument kan förbättra de dagliga rutinarbetet på dagens kliniker. ”XP teknologin är definitivt en ”game changer” – jag skulle aldrig kunna föreställa mig möjligheterna med slipfritt instrument, att slippa slipa och kunna ha konstant skärpa och exakta kanter” säger Karin Siebert, RDH, MA. American Eagle Instruments, Inc, är
det första företaget i sin klass att bli utsedd till ”Game Changer”. American Eagle är mycket stolta över att hygienister har hedrat XP teknologins curetter och scalers med denna prestigefyllda utmärkelse och är tacksam för alla kliniker som använder instrumenten och inbjuder till att fler ska prova XP.

American Eagle Instruments är en amerikansk tillverkare av handinstrument . Varje instrument genomgår en strikt och utförlig kontroll genom hela tillverkningsprocessen och kan därmed leverera en av världens mest precisa och hållbaraste instrument.
Mer information finns på American Eagle Instruments och XP Technology www.am-eagle.com.

Se hela produktsortimentet här

Toppsäljande instrument
Logga in och beställ i webbutiken


artnr 61645 M23

artnr 61718 Black Jack

artnr 61717 Barnhart

artnr 61719 Gracey Access 1-2

artnr 61720 Gracey Access 7-8

artnr 61646 Gracey Access 13-14

artnr 61647 Gracey Access 15-16