Din webbläsare Internet Explorer är gammal, osäker och stöds inte längre, vi rekommenderar att du byter webbläsare.

Byt till Chrome, Firefox eller Edge för en bättre upplevelse.

Naturliga valet av produkter

Önskar du en klinik med en grönare profil 

...och vill minska förbrukningen av traditionell plast?
Då är detta förkläde ett steg i den gröna riktningen.


Detta förkläde är tillverkat i grön polyeten som är ett grönt alternativ till traditionella plast då det är baserat på eten från sockerrör,

Grön polyeten har samma egenskaper som traditionell polyeten, men görs från förnyelsebara råvaror som inte orsakar samma miljöpåverkan som den ursprungliga produktionen.

Processen för användning av Grön polyeten i stället för icke förnybara råvaror är lovande och positiva för vår framtida miljö eftersom mängden CO2 -utsläpp är mycket låga och bidrar till att minska växthuseffekten.


Fördelen med GreenPolly

• Kraftig reduktion av CO2

• Samma mekaniska egenskaper som traditionell polyeten

• Produceras av förnyelsebara råvaror istället för fossila råvaror.


Logga in i webbutiken för att beställa:

FÖRKLÄDE GREEN POLLY 8x50st
Humble Brush tandborste tillverkad i bambuTandborste med bambuskaft och nylonstrån. Bambun kräver inga bekämpningsmedel eller konstgödsel för att växa och gör den till ett starkt ekologiskt val. Den är till och med naturligt fläckresistent och antibakteriell. Giftfri-Fakta: Skaftet är tillverkat av bambu och vaxat med ett ätbart vax. Borsten är av nylon som är komposterbar och fri från BPA (Bisfelnol-A) och gifter.
Innehåll: 20st

artnr 59672
Kimera GC Sensorhållare
tillverkade av förnyelsebara råvarorKimera GC har en stabil arm och en mjukare flexibel klo. Den stabila armen gör det enkelt att placera sensorn exakt. Den mjukare och flexibla klon gör det möjligt att finjustera passformen för att reducera risken att göra hål på sensorskyddet Kimera GC är baserad på förnyelsebar råvara och ger 40% lägre klimatpåverkan jämfört med motsvarande oljebaserad produkt.


artnr 62620

Avfallspåse - komposterbar


Avfallspåse som är biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Majoriteten av råvaran till biopåsen är majsstärkelse. Nedbrytning av påsen sker på 10-45 dagar först efter att den kommer i kontakt med microorganismer i naturen, och inte vid normal förvaring. Biopåsen upplöses inte i vatten och det finns inga läckageproblem vid förvaring av t.ex. matavfall.

artnr 63474

Pappersbägare - komposterbara

Komposterbara muggar i papper med PLA-beläggning som är en 100% naturlig och
återanvändbar bioplast utvunnen ur majsstärkelse. Biologiskt nedbrytbara. Innehåll: 20x50st sorterade färger

artnr 63473