Din webbläsare Internet Explorer är gammal, osäker och stöds inte längre, vi rekommenderar att du byter webbläsare.

Byt till Chrome, Firefox eller Edge för en bättre upplevelse.

EYESPECIAL - lättanvänd och kemikalietålig kamera

EYESPECIAL C-III

Enklare kan det inte bli att ta perfekta och proffsiga extraorala bilder.

Shofus digitalkamera är speciellt framtagen för tandvården och har genom sin kompakta och släta design uppfyllt två av de viktigaste kraven, användarvänlighet och krav på god hygien då den är vatten och kemikalietålig.

Kameran har 12 mega-pixel sensorer med 8 förinställda program som inte kräver mer av dig än att du väljer vilken typ av bild du ska ta. Inbyggd autofokus, zoom (5 x optisk zoom) och antiskakprogram innebär precisa bilder varje gång. Kameran är kompatibel med Wi-Fi SD-kort för omdelbar överföring till dator (PC eller MAC), platta eller telefon. Den ergonomiskt designade kameran kan hållas med endast en hand, så den andra handen kan användas för att hålla spegel eller annat instrument. Ingen extra blixt eller lins behövs för att ta bra dentala bilder. Den har ett mycket bra bilddjup och fokusområde som säkerställer skarpa och enhetliga bilder. Infra-röd, UV och antireflektionsfilter i kameran ökar bildens kvalitet. Beständig och reptåligt hölje som är vatten och kemikalietåligt. Gratis mjukvara som enkelt kan laddas ner på ett smidigt sätt.

Du kommer snabbt igång då det mesta sköts automatiskt. Du gör dina val på den stora LCD-touchscreen (som naturligtvis även kan hanteras med handskar) eller med hjälp av knappfuntionen på kameran.

1. Lägg in patientinformation (valfritt)

2. Välj ett av de 8 förinställda programmen

3. Välj förstoring

4. Inta korrekt avstånd (visas på skärmen)

5. Vid grönt ljus, ta bild.

EyeSpecial C-III ger autentiska och färgkorrekta bilder för klinisk dokumentation, diagnostisering och terapiplanering. Oavsett vem på kliniken som hanterar kameran så kommer ger den alltid att ge förutsägbara och perfekta bilder. Den är ett utmärkt hjälpmedel vid kommunikation med patient.


Klicka här för att se instruktionsfilm

ARTNR 61890