Admira Fusion - komposit för hela bettet

Admira Fusion är en ORMOCER-baserad komposit som lämpar sig utmärkt för hela bettet med optimal translucens och med en opacitet som den naturliga tanden.

Den ORMOCER-teknik som används vid tillverkningen av Admira Fusion gör den mycket biokompatibel eftersom den inte innehåller någon av dagens klassiska monomerer, såsom bisfenol A (BPA), bisfenol A glycidylmetakrylat (bis-GMA), trietylenglykoldimetakrylat (TEGDMA), uretan dimmetakrylat (UDMA) osv. Den ljushärdande, radiopaka Admira Fusion innehåller 84% oorganiskt fyllmedelhalt (i vikt), vilket ger en utmärkt slitstyrka, vilket kombinerat med Admira Fusions speciellt höga färgstabilitet möjliggör universell användning i båda de främre och bakre regionerna. Detta homogena material erbjuder ohållbar hantering och är kompatibel med alla konventionella bindningsmaterial. Kompatibel med alla ljushärdande bondingsystem.

Admira Fusion finns i 18 färger enligt VITA-skalan och ligger ISO-förpackade i lufttäta och individuellt förseglade folieförpackning för maximal hygien och fuktkontroll.


Logga in i webbutiken för att se ditt pris i länken nedan

Trial Kit artnr 61269


Se mer info